Hvem er vi?

Produsent av selvklebende etiketter på rull siden 1985

Etikettforum AS har siden 1985 opparbeidet seg en bred kompetanse innen de mange ulike utfordringer markedet til etiketter stiller. Dette er en kompetanse og erfaring våre kunder vet å sette pris på, og som er en av våre største styrker. Vårt tilbud innen etikett retter seg primært mot bedriftsmarkedet, næringsmiddel, helsesektor og offentlige foretak. Småskala matproduksjon og ølbryggeri er også et voksende marked som har funnet en støttespiller i Etikettforum AS. Selvklebende billetter fra Etikettforum er også et produkt mange kjenner fra besøk ved ulike arrangement, museer og severdigheter.

Etiketter på rull - etiketter - Etikettforum AS

Etikettforum AS er også en foretrukket leverandør til en rekke reklamebyråer, designere og andre trykkerier. Problemløsning, produktkunnskap, hurtig levering og riktige priser har gitt oss kunder over hele landet.

Trondos, Forsvaret, St. Olavs Hospital, UNN, Coop, Atea og Autronica er blant de store firma som benytter seg av våre tjenester, men vi har like stort fokus også på de mange mindre forbrukerne av etiketter. Etikettforum AS har kunder over hele Norge samt Sverige.

Vårt produktspekter er omfattende, så vi har få standariserte etiketter og prislister, men gir hurtig pristilbud på konkrete forespørsler.

Etikettforum AS er lokalisert i nyere produksjonslokaler på Østre Rosten, like sør for Trondheim. Vi ble etablert i 1985, og ble AS i 1996.

Vi kan med vår mangeårige kompetanse bistå med de fleste etikettløsninger, og leverer etiketter med f.eks laminering, etiketter med serienummerering, etiketter med strekkoder mm. Vi har også muligheter for å legge inn effekter i folie, slik som blank gull, sølv, kobber, eller hologram.

Vi har alltid på lager et bredt utvalg av etikett materialer fra Avery Dennison, 3M og Raflatac.

Vi har i dag følgende maskiner i vår produksjon:

  • Etipol Combi 5 farge boktrykk, + flexo lakkverk + hotfoil
  • Etipol Combi 5 farge boktrykk med lamineringsverk
  • Konica Minolta Acuriolabel, Digital rull til rull, fullfarge med mulighet for variabel informasjonsprint, serienummerering osv.
  • Summa og Mutoh folieskjærere
  • Mutoh storformat plotter
  • Epson 8 farger A2 / rull fotoprinter